“4. Sınıf Sosyal Bilgiler Çalışma Fasikülü 1. Ünite Cevapları Sayfa 7” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Çalışma Fasikülü 1. Ünite Cevapları Sayfa 7

15. Türk Kızılay'ı selde zarar gören mahalleye giderek burada yaşayan çocukları bayramlık kıyafetlerle sevindirdi. Bu gazete haberini okuyan ve bu haberden etkilenen bir öğrencinin, okulundaki hangi kulüp çalışmasına karşı ilgisi artar? A) İzcilik B) Bilinçli Tüketici C) Bilim, Fen ve Teknoloji D) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma
  • Cevap: D
16. Aşağıda verilen cümlelerden hangisi kişinin ilgi alanını anlatmaktadır? A) Öğretmenimin verdiği ödevleri zamanında yaparım. B) Hafta sonları hava güneşli olduğunda sevinirim. C) Evimizin bahçesinde çiçek yetiştirmekten hoşlanırım. D) Karşıdan karşıya geçerken yaya geçidini kullanırım.
  • Cevap: C
17. Yeni doğan bir bebeğin kimlik belgesinin düzenlenmesi için aşağıdaki kurumlardan hangisine başvurulur? A) İl Emniyet Müdürlüğü B) Mahalle Muhtarlığı C) İlçe Belediye Başkanlığı D) Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü
  • Cevap: D

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 1. Ünite Cevapları Sayfa 7 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.