4. Sınıf İngilizce Çalışma Kitabı Cevapları Sayfa 160 (1. Dönem)
“4. Sınıf İngilizce Çalışma Kitabı Cevapları Sayfa 160 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
4. Sınıf İngilizce Çalışma Kitabı Cevapları Sayfa 160 (1. Dönem)
69. Look at the pictures and fill in the blanks with the possessive adjectives ( my, your, his, her, its, our, their ).
- Cevap:
70. Look at the chart.Answer the questions according to the chart.
1- Who can run fast and climb walls?
- Cevap: Spiderman and Superman can run fast and climb walls.
2- Who can swim?
- Cevap: All of them. (Spiderman, Superman, Wonderwoman, Aquaman)
3- Who can’t fly?
- Cevap: Spiderman, Wonderwoman and Aquaman can’t fly.
4- Who can speak all languages?
- Cevap: Wonderwoman can speak all languages.
5- What can Spiderman and Superman do?
- Cevap: They can climb walls, swim and run fast.
6- What can’t Wonderwoman do?
- Cevap: She can’t climb walls and fly.
7- What can Aquaman do?
- Cevap: He can swim.
8- What can’t Superman do?
- Cevap: He can’t speak all languages.
4. Sınıf Çalışma Kitabı İngilizce Sayfa 160 Cevapları Meb Yayınları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok