“4. Sınıf İngilizce Çalışma Kitabı Cevapları Sayfa 147 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf İngilizce Çalışma Kitabı Cevapları Sayfa 147 (1. Dönem)

50. Look at the pictures and answer the questions. 1- Whose ball is this?
  • Cevap: It is Sam'sbal It is his ball.
2- Whose kite is this?
  • Cevap: It is Emily’s kite. It is her kite.
3- Whose books are these?
  • Cevap: They are Sam’s books. They are his books.
4- Whose teddy bear is this?
  • CevapIt is Emily’s teddy bear. It is her teddy bear.
5- Whose blocks are these?
  • Cevap: They are Emily’s blocks. They are her blocks.
51. Read the text. Answer the questions. 1- Can Mr. Maske climb?
  • Cevap: Yes, he can.
2- Can he play basketball?
  • Cevap: No, he can’t.
3- Can he jump?
  • Cevap: Yes, he can.
4- Can he ride a bike?
  • Cevap: No, he can’t.
5- Can he fly?
  • Cevap: Yes, he can.

4. Sınıf Çalışma Kitabı İngilizce Sayfa 147 Cevapları Meb Yayınları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.