“4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 9. Ünite Cevapları Sayfa 40” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 9. Ünite Cevapları Sayfa 40


80. Look at the pictures and answer the questions. If the answer is "No, correct one.
A)
1. Does she have curly hair?
  • Cevap: No, she doesn’t have curly hair. She has wavy hair.

2. Does she have long black hair?
  • Cevap: Yes, she has long black hair.

3. Does she have blue eyes?
  • Cevap: No, she doesn’t have blue eyes. She has brown eyes.

B)
1. Does he have brown eyes?
  • Cevap: Yes, he has brown eyes.

2. Does he have black hair?
  • Cevap: No, he doesn't have black hair. He has brown hair.

3. Does he have wavy hair?
  • Cevap: No, he doesn’t. He has straight hair.

C)
1. Does he have brown hair?
  • Cevap: Yes, he has brown hair.

2. Does he have beard?
  • Cevap: No, he doesn’t have a beard. He has a moustache.

3. Does he have black eyes?
  • Cevap: No, he doesn’t have black eyes. He has brown eyes.

4. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 9. Ünite Cevapları Sayfa 40 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.