“4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 9. Ünite Cevapları Sayfa 26” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 9. Ünite Cevapları Sayfa 26


56. Look at the picture and answer the questions.
1. Is Daniel tali?
  • Cevap: No, he isn’t.

2. What color eyes has Tina got?
  • Cevap: Blue. / She has got blue eyes.

3. Is Derek short?
  • Cevap: No, he isn’t.

4. Has Gilbert got blonde hair?
  • Cevap: No, he hasn’t.

5. Is Tina fat?
  • Cevap: No, she isn’t.

6. Has Derek got curly hair?
  • Cevap: Yes, he has.

7. What color hair has Gilbert got?
  • Cevap: Brown. / He has got brown hair.

8. Is Daniel fat or slim?
  • Cevap: He is fat.

9. What color are Gilbert’s eyes?
  • Cevap: Green. / They are green.

10. Are Daniel’s eyes green or blue?
  • Cevap: Blue. / They are blue.

57. Look at the picture. Choose the correct words and complete the sentences.
  • Cevap: 

1. Selin
2. ten
3. student
4. tall and slim (slim and tall)
5. green
6. long
7. curly

4. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 9. Ünite Cevapları Sayfa 26 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.