“4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 8. Ünite Cevapları Sayfa 12” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 8. Ünite Cevapları Sayfa 12


32. Categorize the clothes.
  • Cevap: 

33. Answer the questions according to the table below.
1- What’s the weather like in Kars in winter?
  • Cevap: It is snowy and cold.

2- What’s the weather like in Trabzon in autumn?
  • Cevap: It is rainy and cool.

3- What’s the weather like in Antalya in summer?
  • Cevap: It is sunny and hot.

4- What’s the weather like in Ankara in spring?
  • Cevap: It is rainy and warm.

5- What’s the weather like in Kars in summer?
  • Cevap: It is windy and hot.

6- What’s the weather like in Trabzon in summer?
  • Cevap: It is cloudy and hot.

7- What’s the weather like in Antalya in spring?
  • Cevap: It is sunny and warm.

8- What’s the weather like in Ankara in winter?
  • Cevap: It is snowy and cold.

9- What’s the weather like in Kars in autumn?
  • Cevap: It is rainy and cool.

4. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 8. Ünite Cevapları Sayfa 12 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.