“4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 35” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 35

69. Look at the pictures and fill in the blanks with the possessive adjectives ( my, your, his, her, its, our, their ).
  • Cevap: 
1- He is John. This is his birthday cake. 2- She is Semra. These are her presents. 3- It is Mike. This is its balloon. 4- I am Barış. They are my friends. 70. Look at the chart.Answer the questions according to the chart. 1- Who can run fast and climb walls?
  • Cevap: Spiderman and Superman can run fast and climb walls.
2- Who can swim?
  • Cevap: All of them. (Spiderman, Superman, Wonderwoman, Aquaman)
3- Who can’t fly?
  • Cevap: Spiderman, Wonderwoman and Aquaman can’t fly.
4- Who can speak all languages?
  • Cevap: Wonderwoman can speak all languages.
5- What can Spiderman and Superman do?
  • Cevap: They can climb walls, swim and run fast.
6- What can’t Wonderwoman do?
  • Cevap: She can’t climb walls and fly.
7- What can Aquaman do?
  • Cevap: He can swim.
8- What can’t Superman do?
  • Cevap: He can’t speak all languages.

4. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 35 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.