4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 22
“4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 22” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 22
50. Look at the pictures and answer the questions.
1- Whose ball is this?
- Cevap: It is Sam'sbal It is his ball.
2- Whose kite is this?
- Cevap: It is Emily’s kite. It is her kite.
3- Whose books are these?
- Cevap: They are Sam’s books. They are his books.
4- Whose teddy bear is this?
- Cevap: It is Emily’s teddy bear. It is her teddy bear.
5- Whose blocks are these?
- Cevap: They are Emily’s blocks. They are her blocks.
51. Read the text. Answer the questions.
1- Can Mr. Maske climb?
- Cevap: Yes, he can.
2- Can he play basketball?
- Cevap: No, he can’t.
3- Can he jump?
- Cevap: Yes, he can.
4- Can he ride a bike?
- Cevap: No, he can’t.
5- Can he fly?
- Cevap: Yes, he can.
4. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 3. Ünite Cevapları Sayfa 22 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok