“4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 2. Ünite Cevapları Sayfa 19” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

4. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 2. Ünite Cevapları Sayfa 19

34. Read the speech bubbles and answer the questions. 1- How old is Julie?
  • Cevap: She / Julie is 9 (years old).
2- Where is Luna from?
  • Cevap: She / Luna is from Italy.
3- Is Julie from France?
  • Cevap: No, she isn’t.
4- Who is from France?
  • Cevap: Gabriel.
5- Is Brian from Paris?
  • Cevap: No, he isn’t.
6- Who lives in Madrid?
  • Cevap: Brian
7- What nationality is Julie?
  • Cevap: She / Julie is German.
8- Where does Luna live?
  • Cevap: She / Luna lives in Rome.
9- Is Gabriel from Germany?
  • Cevap: No, he isn’t.
10- What nationality is Brian?
  • Cevap: He / Brian is Spanish.

4. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 2. Ünite Cevapları Sayfa 19 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.