“3. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 8. ve 9. Ünite Cevapları Sayfa 23” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

3. Sınıf İngilizce Çalışma Fasikülü 8. ve 9. Ünite Cevapları Sayfa 23

27. Order the words to make sentences. There is one example for you. Example: rainy / Mersin / it / in / is It is rainy in Mersin. 1. today / weather / is / the / how
  • Cevap: How is the weather today?
2. Trabzon / hot / is / in / sunny / and / weather / the 
  • Cevap: Is the weather hot and sunny in Trabzon? / Is the weather sunny and hot in Trabzon?
3. freezing / Ağrı / the / is / weather / in
  • Cevap: The weather is freezing in Ağrı.
4. and / in / nice / Antalya / is / sunny / it
  • Cevap: It is sunny and nice in Antalya. / It is nice and sunny in Antalya.
5. is / Kayseri / snowy / weather / in / the / and / cold
  • Cevap: Is the weather cold and snowy in Kayseri? / Is the weather snowy and cold in Kayseri?
6. is / the / pole / in / cold / it
  • Cevap: It is cold in the pole.
7. the / weather / Ankara / is / in / warm
  • Cevap: The weather is warm in Ankara.
8. is / rainy / in / rainforest / it / the
  • Cevap: It is rainy in the rainforest.
28. Complete the sentences with the words in the box.
  • Cevap: 1- windy 2- rainy 3-How 4- desert 5-nice

3. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Çalışma Fasikülü 8. ve 9. Ünite Cevapları Sayfa 23 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.