![](/wp-content/uploads/2022/11/soru-sor-uygulama.gif)
3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Meb Sayfa 57
![](/wp-content/uploads/2024/09/3-sinif-hayat-bilgisi-ders-kitabi-cevaplari-meb-sayfa-57.jpeg)
![](/wp-content/uploads/2022/10/play-store-uygulama.gif)
“3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 57 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 57
Seda ve babaannesi, raflardaki eşyaları bir süre daha incelediler. Ardından getirdikleri eşyaları depoya yerleştirip salona geçtiler. Seda, salondaki vitrinde duran albümü getirdi. Babasının misketle oynadığı fotoğrafı bulup babaannesine gösterdi. Fotoğrafta babasının bir evin önünde olduğunu gören Seda,
— Burası neresi?
— Babanın doğduğu ve çocukluğunun geçtiği ev Sedacığım.
— Ne kadar güzel bir bahçesi varmış. O bahçede arkadaşlarıyla ne güzel oyunlar oynamışlardır. Keşke bizim apartmanımızın bahçesi de bu kadar büyük olsaydı!
Seda, albümde babaannesinin de çocukluk fotoğraflarını gördü. Babaannesiyle konuşmaya devam ettikçe büyüklerinin çocukluk dönemleri hakkında bilgiler edindi.
Kendi çocukluk dönemi ile büyüklerinin çocukluk dönemini karşılaştırdı. Geçmişle günümüz arasında farklılıklar kadar benzerlikler de olduğunu anladı.
- Cevap: Bu sayfada soru bulunmamaktadır.
3. Sınıf Meb Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 57 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.