
3. Sınıf Çalışma Yaprakları Cevapları Sayfa 104


3. Sınıf Çalışma Yaprakları Sayfa 104 Cevapları Meb Yayınları‘na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
3. Sınıf Çalışma Yaprakları Cevapları Sayfa 104
23. Aşağıda kutu içinde verilen nesneleri birer kez kullanmak koşuluyla şemada gösterilen boşluklara örnekteki gibi yazın.
- Cevap:
24. Aşağıda yer alan ifadelerden doğru olanların başına “D”, yanlış olanların başına “Y” yazın. Yanlış olan ifadeleri düzelterek doğrusunu yazın.
- Cevap:
a) (D) Kolonya ve dezenfektanların tadına bakmamalıyız.
b) (Y) Yemekten önce ve sonra ellerimizi yıkamayabiliriz. (Yemek öncesi ve sonrası ellerimizi yıkamalıyız.)
c) (Y) Bilmediğimiz bitkilerin tadına bakabiliriz. (Bilmediğimiz bitkilerin tadına bakmamalıyız.)
ç) (D) Kimyasal maddelerden uzak durmalıyız.
d) (D) Laboratuvarda deney yapmadan önce güvenlik önlemlerini almalıyız.
e) (Y) Satın aldığımız veya kullandığımız ürünlerin üzerindeki uyarıları okumak her zaman gerekli değildir. (Satın alırken veya kullanmadan önce ürünlerin üzerindeki uyarılara dikkat etmeliyiz.)
f) (Y) Keskin ve sivri cisimleri kullanırken büyüklerimizden yardım almamalıyız. (Keskin ve sivri cisimleri kullanırken büyüklerimizden her zaman yardım istemeliyiz.)
g) (D) Doktorumuzun önermediği ilaçları kullanmamalıyız.
3. Sınıf Çalışma Yaprakları (Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi) Sayfa 104 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.