2 gün aralıklarla 10 gün boyunca bitkilerin boylarını ve yaprak sayılarını ölçüp deney sonuçları bölümündeki tabloya yazınız.
“2 gün aralıklarla 10 gün boyunca bitkilerin boylarını ve yaprak sayılarını ölçüp deney sonuçları bölümündeki tabloya yazınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
2 gün aralıklarla 10 gün boyunca bitkilerin boylarını ve yaprak sayılarını ölçüp deney sonuçları bölümündeki tabloya yazınız.
Soru: 2 gün aralıklarla 10 gün boyunca bitkilerin boylarını ve yaprak sayılarını ölçüp deney sonuçları bölümündeki tabloya yazınız.
- Cevap:
“Fen Bilimleri Uygulamaları 2 Ders Kitabı Cevapları Sayfa 80 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok