11. Sınıf Coğrafya Kitabı Cevapları Sayfa 225
“11. Sınıf Coğrafya Ders Kitabı Cevapları Sayfa 225 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
11. Sınıf Coğrafya Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 225
Soru: 20 ve 21. soruları grafiğe göre cevaplandırınız.
Aşağıda Kahramanmaraş'a ait uzun yıllar ortalama su bilançosu grafiği verilmiştir.
- Cevap:
Soru: 20) Yukarıdaki su bilançosu grafiğine göre Kahramanmaraş'ın su noksanı ve su fazlası yaşadığı ayları aşağıda verilen tabloda işaretleyiniz.
- Cevap:
Soru: 21) Su bilançosu grafiğine göre Kahramanmaraş'ta yer alan barajların doluluk oranının en fazla ve en düşük olabileceği ayları aşağıda verilen tabloya yazarak nedenlerini sınıf arkadaşlarınızla tartışınız.
- Cevap:
Barajların Doluluk Oranı En Fazla:Barajların Doluluk Oranı En Düşük:
11. Sınıf Meb Yayınları Coğrafya Ders Kitabı Sayfa 225 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.