10. Sınıf Meb Yayınları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sayfa 85 Cevabı
10. Sınıf Meb Yayınları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 85 Cevabı 2017 - 2018 Yeni Müfredat
10. Sınıf Meb Yayınları Ortaöğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 85 Cevabı
İnandığı bir dinin kutsal kitabını okumak bireye neler kazandırır?- Cevap: En başta huzur veriyor ve inandığı din hakkında herhangi bir insan bir şey sorduğunda verebileceği yorumlaya bileceği çok şey olur ve dinine haram olan şeyleri bilir ve çekinir.
- Cevap: O şeyin sadece sana yazılmış gibi sadece sana özelmiş gibi hissediyorsun ve orda yazan tüm uyarıları dikkate alarak iyi bir insan olmanda bir fayda sağlamıştır
- Cevap: İstanbul’da yazıldı şeklinde olan, davudi sesli hafızların kahire de çokça bulundugunu, ve hat sanatıyla istanbul da en güzel şekilde yazıldıgını belirten , kuran a hizmet eden milletleri ve hizmetleri vurgulamak için söylenmiş anonim söz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok