“10. Sınıf Coğrafya Kitabı Cevapları Sayfa 152 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

10. Sınıf Coğrafya Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 152

Soru: Süreç sonunda aşağıda verilen yapılandırılmış grid yöntemiyle hazırlanmış sorulan, numaralanmış kutucularda verilen bilgilerden uygun olanlarının numaralanın boş bırakılan alanlara yazarak cevaplayınız (Aynı kutucuğu birden fazla cevap için kutlanabilirsiniz.).

Soru: 1) Doğrudan doğal ortama bağlı olarak sürdürülen ekonomik faaliyetleri kapsayan sektör hangisidir?

  • Cevap: 1

Soru: 2) Üst düzey harar verme ve kontrol etme faaliyetlerini kapsayan ekonomik sektör hangisidir?

  • Cevap: 10

Soru: 3) Bilgi ve enformasyon işleme faaliyetlerini kapsayan ekonomik sektör hangisidir?

  • Cevap: 12

Soru: 4) Birincil ekonomik faaliyetlerle elde edilen maddelerin işlenerek insanların kullanabileceği hale getirildiği faaliyetleri kapsayan sektör hangisidir?

  • Cevap: 13

Soru: 5) Fiziksel ürünler yerine maddi olmayan mai ve hizmetler sağlayan ekonomik faaliyet kollanın kapsayan sektör hangisidir?

  • Cevap: 7

Soru: 6) Birincil sektörde yer alan ekonomik faaliyetler hangileridir?

  • Cevap: 3, 15

Soru: 7) İkincil sektörde yer alan ekonomik faaliyetler hangileridir?

  • Cevap: 3

Soru: 8) Üçüncül sektörde yer alan ekonomik faaliyetler hangileridir?

  • Cevap: 4, 5, 8, 11

Soru: 9) Dördüncül sektörde yer alan ekonomik faaliyetler hangileridir?

  • Cevap: 2, 6, 14

Soru: 10) Beşincil sektörde yer alan ekonomik faaliyetler hangileridir?

  • Cevap: 9

10. Sınıf Meb Yayınları Coğrafya Ders Kitabı Sayfa 152 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.